AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışık yollar görmek

Kahve falında karışık yollar görmek

Kahve falında karışık yollar görmek tecrübe sahibi olacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında karışık yollar gördüyseniz:

  • Karşılığında sizden tam olarak ne beklendiğini bilmeden hediye ya da jest kabul etmemenizde fayda var.

Kahve falında karışık yol görmek malının da hiç olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında karışık yollar görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini karışık görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında karışık kızartma yapmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Kahve falında evin karışık olduğunu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine işarettir.

Kahve falında karışık salata görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında karışık kuruyemiş görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında evde karışıklık görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir