AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışık ip görmek

Kahve falında karışık ip görmek

Kahve falında karışık ip görmek ters giden işlerin düzeleceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, asık yüzlerin güleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında karışık ip gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında karışık ip görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karışık meyve görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karışık altın görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine inanılır.

Kahve falında evini karışık görmek imkânsızı başaracağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulur.

Kahve falında karışık salata yemek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karışık kızartma yemek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karışık tost yemek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir