AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini karışık görmek

Kahve falında evini karışık görmek

Kahve falında evini karışık görmek söylediklerinin çıkacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında evini karışık gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında evini karışık görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında evinin karışık olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında evin karışık olduğunu görmek maddi varlığının çoğalacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini karışık görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına yorulur.

Kahve falında yağmurla karışık dolu yağdığını görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet eder.

Kahve falında karışık kuruyemiş görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında karışık yılan görmek güzel ve önemli işler yapacağına, iş değişikliğine gidileceğine delalettir.

Kahve falında karla karışık yağmur görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir