AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaların ısırdığını görmek

Kahve falında karıncaların ısırdığını görmek

Kahve falında karıncaların ısırdığını görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, oldukça büyük başarılara yorulur.

Kahve falında karıncaların ısırdığını gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karıncanın ayağını ısırdığını görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işlerinin iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında karınca ısırmak ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncaların ısırdığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca beslemek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprakta karınca görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında karıncayı üzerinde görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında karınca duasını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir