AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca ısırmak

Kahve falında karınca ısırmak

Kahve falında karınca ısırmak özlemlerini bitireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, sevinç ve sürura, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında karınca ısırmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında karıncanın ayağını ısırdığını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karınca ısırmak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karıncaların ısırdığını görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, güvenini sarsacağına yorulur.

Kahve falında karınca duasını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncaya dönüşmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın altında karınca görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek üzerinde karınca görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir