AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşin hacca gittiğini görmek

Kahve falında kardeşin hacca gittiğini görmek

Kahve falında kardeşin hacca gittiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, kişinin yasa düşeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşin hacca gittiğini gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Kahve falında kardeşin hacca gittiğini görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşiyle hacca gitmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hacca gittiğini görmek doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında hacca gitmek için uçağa binmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan gelen birinin elini öpmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının hacca gideceğini görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacda tavaf yapmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını hacca gittiğini görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir