AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşe ağlamak

Kahve falında kardeşe ağlamak

Kahve falında kardeşe ağlamak iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe ağlamak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kardeşine sarılıp ağlamak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşinin ağladığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin öldüğüne ağlamak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeş ağladığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşe sarılarak ağlamak aşama göstermeyeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında kardeşe sarılıp ağlamak eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kardeşe ağlamak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin ağladığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir