AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşin askere gittiğini görmek

Kahve falında kardeşin askere gittiğini görmek

Kahve falında kardeşin askere gittiğini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yüzünü güldüreceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşin askere gittiğini gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kardeşinin askerden geldiğini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında askerdeki kardeşini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşini asker görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşinin askere gittiğini görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini asker görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini asker olarak görmek söylediklerinin çıkacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşin askere gittiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, çok üzüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir