AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını soyunurken görmek

Kahve falında arkadaşını soyunurken görmek

Kahve falında arkadaşını soyunurken görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, istediği makama geleceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hedeflerine kavuşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını soyunurken gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Kahve falında arkadaşını soyunurken görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını soyunmuş görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derisi soyulmuş koyun görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında soyulmuş portakal görmek ev taşımaya, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş armut görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dükkan soyulduğunu görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün soyulmasını görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında elma soyup yemek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir