AnaSayfa / Genel / Kahve falında adama ateş etmek

Kahve falında adama ateş etmek

Kahve falında adama ateş etmek dertlerin yükünden kurtulacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında adama ateş etmek gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Kahve falında ateşten adam görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş adam görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adama ateş etmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ateş etmek adam öldürmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşte yanan adam görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş eden adam görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş düştüğünü görmek sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir