AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kara böcek görmek

Kahve falında çok kara böcek görmek

Kahve falında çok kara böcek görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok kara böcek gördüyseniz:

  • Güzel haberi paylaşmadan önce, belli imzaların atıldığından, resmi kağıdın geldiğinden veya anlaşmaların yapıldığından emin olmalısınız.

Kahve falında kara böcek öldürdüğünü görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Kahve falında kara uçan böcek görmek rahat yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde kara böcek görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü kara böcek görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara böcek öldürmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Kahve falında kara hamam böceği görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kara böcek yemek rahat bir işe girileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir