AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında kar üzerinde yürüdüğünü görmek

Kahve falında kar üzerinde yürüdüğünü görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, kötü günler görüleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında kar içinde yürümek rahatının ve sağlığının bozulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı havada yürümek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında karların üzerinde yürümek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında karlarda yürümek âlim kişiler arasına gireceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar altında yürümek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı yolda yürümek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir