AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplıca suyu görmek

Kahve falında kaplıca suyu görmek

Kahve falında kaplıca suyu görmek hayallerde değişiklikler olacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, malın bereketinin artmasına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına inanılır.

Kahve falında kaplıca suyu gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kaplıca suyu görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplıcada balık görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplıcaları görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak kaplıca görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kaplıcada yıkanmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Kahve falında kaplıca havuzunda yüzmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında kaplıca görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kaplıcada yüzmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir