AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplıcada yıkanmak

Kahve falında kaplıcada yıkanmak

Kahve falında kaplıcada yıkanmak işlerin günden güne daha da artacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Kahve falında kaplıcada yıkanmak gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.Buna karşılık duygusal hayatınızda yeni bir heyecan yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaplıcada yüzmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak kaplıca görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplıca havuzunda yüzmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında kaplıcaları görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplıcada yıkanmak ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini kaplıcada görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplıcada balık görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaplıca görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir