AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı arkası görmek

Kahve falında kapı arkası görmek

Kahve falında kapı arkası görmek onların önüne geçeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı arkası gördüyseniz:

  • Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Kahve falında arka kapı görmek canla başla çalışacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında kapının arkasını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı arkası görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı arkasına saklanmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına inanılır.

Kahve falında kapının arkasına saklanmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulur.

Kahve falında kapı arkasına gizlenmek kişinin kazancının artacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak gözyaşı döküleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin arkasından gitmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir