AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin içinde dua etmek

Kahve falında kabenin içinde dua etmek

Kahve falında kabenin içinde dua etmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, verimliliğinin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin içinde dua etmek gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında kabe içinde dua etmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kabenin içinde dua etmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına delalettir.

Kahve falında kabenin önünde dua etmek güzel günlerinin geride kalacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek dua etmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görüp dua etmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek dostlarını da iyi seçeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına inanılır.

Kahve falında kabre dua etmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kabeye bakarak dua etmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir