AnaSayfa / Genel / Kahve falında kansere yakalandığını görmek

Kahve falında kansere yakalandığını görmek

Kahve falında kansere yakalandığını görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kansere yakalandığını gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kansere yakalanmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalettir.

Kahve falında kansere yakalandığını görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığa yakalandığını görmek stresini atacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında annenizin kanser olduğunu görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahim kanser olduğunu görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında kardeşin kanser olduğunu görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanserli hastası görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir