AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanguru olmak

Kahve falında kanguru olmak

Kahve falında kanguru olmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında kanguru olmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında kangurunun kovaladığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında kanguru gibi zıplamak çok para kazanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kanguru görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kanguru görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, umutsuzluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kangurudan kaçmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kanguru sürüsü görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında kanguru kovalamak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kanguru görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir