AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve bebek görmek

Kahve falında kan ve bebek görmek

Kahve falında kan ve bebek görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşam standartlarının artacağına işarettir.

Kahve falında kan ve bebek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bebek düşürmek kan görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebekte kan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe kan vermek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe kan emzirmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kan ve bebek görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek ve kan görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında kanlar içinde bebek görmek sevinçli haberlerin alınacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kan içinde bebek görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir