AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan aramak

Kahve falında kan aramak

Kahve falında kan aramak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dünyasının iyileşmesine yorulur.

Kahve falında kan aramak gördüyseniz:

  • Olaylar üzerinize biraz peş peşe geliyor.

Kahve falında kan aramak zorlukların günden güne artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kan grubu aramak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe isim aramak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin seni telefonla aradığını görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze ve düğün bir arada görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dükkan aramak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eczane aramak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu aramak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir