AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonun görmek

Kahve falında kamyonun görmek

Kahve falında kamyonun görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyonun gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında kamyon yüklemek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon kaybetmek işlerin devam edeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon altında kalmak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında kamyonla yokuş çıkmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı giden kamyon görmek malını ve parasını kaybedeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damperli kamyon görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, işlerin çığırından çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek rızkın kesilmeyeceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kamyon görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir