AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını bir erkekle görmek

Kahve falında arkadaşını bir erkekle görmek

Kahve falında arkadaşını bir erkekle görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bir erkekle gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında erkek arkadaşla yatmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşın olduğunu görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını öpmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, kavgaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşınla konuşmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşımı görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek yaşam refahının düşeceğine, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkek arkadaşını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir