AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahatsız edildiğini görmek

Kahve falında rahatsız edildiğini görmek

Kahve falında rahatsız edildiğini görmek sayılacağına ve sevileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sürekli yerinde sayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında rahatsız edildiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Kahve falında namazda rahatsız edilmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.

Kahve falında cinlerin rahatsız ettiğini görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, işinin ehli olacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken rahatsız edilmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine yorulur.

Kahve falında rahatsız edildiğini görmek büyük zorluklar geçireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından rahatsız edilmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette rahatsız edilmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç harfliler tarafından rahatsız edilmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında rahatsız edilmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir