AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıktan görmek

Kahve falında kalabalıktan görmek

Kahve falında kalabalıktan görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, yüksek moralli olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıktan gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kalabalıkla halay çekmek parasını ve malını kaybedeceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evi kalabalık görmek rahat bir hayat yaşayacağına, makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev kalabalığı görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık otobüste olduğunu görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının evinde kalabalık görmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa bağırmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek huzur ve kazanç getireceğine, temize çıkacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık kavga edenleri görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir