AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta konuşmak

Kahve falında kalabalıkta konuşmak

Kahve falında kalabalıkta konuşmak borçların biteceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta konuşmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında kalabalıkta konuşmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık içinde konuşmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa karşı konuşmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalığa konuşmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık davet görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evinde kalabalık misafir görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık kalabalık görmek stresini atacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek fakirlikten kurtulacağına, daha fazla para kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir