AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta et yemek

Kahve falında kalabalıkta et yemek

Kahve falında kalabalıkta et yemek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, kişinin şifa bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalıkta et yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında kalabalıkla et yemek rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kalabalıkta et yemek çok sevinip işinin başına geçeceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığın kavga ettiğini görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta et görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta yemek vermek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık kişilere yemek vermek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık bir yerde yemek yemek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir