AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalik cenaze görmek

Kahve falında kalabalik cenaze görmek

Kahve falında kalabalik cenaze görmek ortak işlere gireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kalabalik cenaze gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Kahve falında kalabalik cenaze görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kalabalıga yemek vermek refah içinde olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine yorulur.

Kahve falında kalabalikta yürümek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalik ortamda bulunmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kalabalik otobüs görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında kalabalik yemek yemek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine inanılır.

Kahve falında cenaze kılmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir