AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir yemek

Kahve falında kalabalık bir yemek

Kahve falında kalabalık bir yemek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yemek gördüyseniz:

  • Zamanınızı alan veya sizi boş işlerle oyalayan kişiler olabilir.

Kahve falında kalabalık bir yemek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık bir yerde yemek yemek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık ve yemek güzel günlerin yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalık içinde yemek yemek şansının ve bahtının açılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında kalabalık insanlara yemek vermek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık sofrada yemek yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kalabalıkta yemek yemek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık ortamda tatlı yemek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir