AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi sakal görmek

Kahve falında kahverengi sakal görmek

Kahve falında kahverengi sakal görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi sakal gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işyerinizde kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında kahverengi sakal görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, kişinin yasa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek adının ülke dışında yayılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi şeker görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi inek sürüsü görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında at kahverengi görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi terlik giymek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında küçük kahverengi köpek görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kahverengi saç görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir