AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi duvar görmek

Kahve falında kahverengi duvar görmek

Kahve falında kahverengi duvar görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi duvar gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında kahverengi duvar görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında saçları kahverengine boyatmak tutulan yolun isabetli olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi iç çamaşırı görmek ağız tadının kaçacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çamur görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giymek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi kazak giymek hasret kaldıklarına kavuşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi dolap görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi ve beyaz at görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir