AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve pişirmek

Kahve falında kahve pişirmek

Kahve falında kahve pişirmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında kahve pişirmek gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Kahve falında kahve pişirirken taşırmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında kahve pişirip ikram etmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kahve pişirdiğini görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü kahve pişirmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve pişirmek ve içmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında türk kahvesi pişirdiğini görmek şansının her zaman yaver gideceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede kahve pişirmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kahve pişirmek ve ikram etmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir