AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağnı arabası görmek

Kahve falında kağnı arabası görmek

Kahve falında kağnı arabası görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, daha kötü günler yaşayacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kağnı arabası gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Kahve falında kağnı arabası görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağnı arabasına binmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kağnı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini mutsuz edeceğine inanılır.

Kahve falında kağnıya binmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya tutunmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında araba kaza görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında top arabası görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının arabası olduğunu görmek giden birinin geri döneceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir