AnaSayfa / Genel / Kahve falında parası çalınmak

Kahve falında parası çalınmak

Kahve falında parası çalınmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ne yöne gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parası çalınmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında para çalıp geri vermek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında çalınmış para görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında paranın çalındığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında parası çalınmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında çalışıp para kazanmak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında çalınan parayı bulmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para çalıp kaçmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parasını çalındığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir