AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt mühürlemek

Kahve falında kağıt mühürlemek

Kahve falında kağıt mühürlemek umutlarının yarım kalmayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt mühürlemek gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Kahve falında kağıt mühürlemek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında evrak mühürlemek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış kağıt görmek malvarlığının artacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kocasından kağıt para almak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında cüzdan içinde kağıt para görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu kağıt para görmek kazancın katlanacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında kağıt kesmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıt almak ahlakından vazgeçmeyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir