AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına yemek yedirmek

Kahve falında arkadaşına yemek yedirmek

Kahve falında arkadaşına yemek yedirmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • İlişkilerde tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşlarla yemek yediğini görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, tatsızlık olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla yemek yediğini görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla yemek yediğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla yemek yediğini görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yemek yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına yemek yedirmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla yemek yediğini görmek işlerin başına geçeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının balık yediğini görmek aileyle iş yapmayacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir