AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafatası kemiği görmek

Kahve falında kafatası kemiği görmek

Kahve falında kafatası kemiği görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine inanılır.

Kahve falında kafatası kemiği gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında kafatası kemiği görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafatası görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Kahve falında kuru kafatası görmek fenalıkta bulunmaya, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında insan kafatası görmek iş hayatında terfi alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kafatası yemek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kemik görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kemik kemirmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir