AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kafatası görmek

Kahve falında insan kafatası görmek

Kahve falında insan kafatası görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında insan kafatası gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında insan kafatası görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru kafatası görmek adının yayılacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafatası yemek yeni bir alışkanlık edinileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında kafatası görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kafatası kemiği görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın bebekliğini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında yıkanan insan görmek kişinin can derdine düşeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın başkasıyla evlendiğini görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir