AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada solucan görmek

Kahve falında kafada solucan görmek

Kahve falında kafada solucan görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kafada solucan gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında kafada solucan görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında solucan görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında şeffaf solucan görmek rahat bir nefes alacağına, onu borçtan kurtaracağına delalettir.

Kahve falında yemek içinde solucan görmek işlerinin yolundan çıkacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde solucan görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında solucan düşürdüğünü görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağırsak solucanı düşürmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünden solucan çıkarmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir