AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına kan vermek

Kahve falında arkadaşına kan vermek

Kahve falında arkadaşına kan vermek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerin yavaşlayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşına kan vermek gördüyseniz:

  • Becerilerinizi ön plana çıkartıp güven duygusunu da yakalarsanız daha başarılı projelere imza atabilirsiniz.

Kahve falında bir arkadaşını kanlar içinde görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, üzüntülerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşından kan aktığını görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına kan vermek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kan içinde görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının üstünde kan görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı kanlar içinde görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kan aldırdığını görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir