AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla gezmek

Kahve falında kadınla gezmek

Kahve falında kadınla gezmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, beklentilerine ulaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınla gezmek gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kadınla gezmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir kadınla gezmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadınla gezmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında amerikayı gezmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında ormanda gezdiğini görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında eşyalı ev gezmek verimin her geçen gün artacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocayla gezmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında örümceğin üzerinde gezdiğini görmek daha fazla rızık elde edileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir