AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ismi görmek

Kahve falında kadın ismi görmek

Kahve falında kadın ismi görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hüsrana uğratacağına, borçlarının ödeneceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kadın ismi gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kadın ismi duymak yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın ismi görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ağlamak isteyip ağlayamamak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçırılmak istendiğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında helallik istendiğini görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kömür isi görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında örümcekten isirilmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ismini görmek makama ve rızka sahip olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir