AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın elbisesi giymek

Kahve falında kadın elbisesi giymek

Kahve falında kadın elbisesi giymek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kadın elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Kahve falında kadın elbisesi giydiğini görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kırılan kalbin onarılacağına alamet eder.

Kahve falında kadının siyah elbise giydiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın elbisesi giymek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin kadın elbisesi giydiğini görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işarettir.

Kahve falında kadının kırmızı elbise giydiğini görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın elbiseleri giymek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadın kırmızı elbise giymek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının takım elbise giymek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir