AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın boku görmek

Kahve falında kadın boku görmek

Kahve falında kadın boku görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın boku gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Kahve falında bir kadının boğulduğunu görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan kadın görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadın tarafından boğulmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğulan kadın görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın boku görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvalet temizlemek güzel haberler alacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına işaret eder.

Kahve falında boklu suya düşmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir