AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçırılmaya çalışmak

Kahve falında kaçırılmaya çalışmak

Kahve falında kaçırılmaya çalışmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, insanlardan uzaklaşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında kaçırılmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Kahve falında birinden kaçmaya çalışmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evden kaçmaya çalışmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Kahve falında hapisten kaçmaya çalışmak girdiği işleri kaybedeceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında hapishaneden kaçmaya çalışmak sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kaçmaya çalışmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir evden kaçmaya çalışmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işarettir.

Kahve falında kaçırılmaya çalışmak arkasından gıybet edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir