AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan adam görmek

Kahve falında kaçan adam görmek

Kahve falında kaçan adam görmek sağlığının yerinde olacağına, afiyette olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, sabit geliri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçan adam gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Kahve falında adam kaçırmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında adamlardan kaçtığını görmek her konuda şansın yaver gideceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçtığını görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı adamlar tarafından kaçırılmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kaçan adam görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir adam tarafından kaçırılmak bazen istemediği şeyler yapacağına, hasretliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında bir adam tarafından kaçırılmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adamdan kaçtığını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir