AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın evine gitmek

Kahve falında arkadaşın evine gitmek

Kahve falında arkadaşın evine gitmek mutlu ilişkiler kuracağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, iyi huylar edineceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın evine gitmek gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında bir arkadaşın evine gitmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşımın evine gitmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski bir arkadaşının evine gitmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın evine gitmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaş evine gitmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının evine gitmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının evine gitmek alim ve bilge insan olacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir