AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın evine gitmek

Kahve falında bir arkadaşın evine gitmek

Kahve falında bir arkadaşın evine gitmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, daha çok iş yapacağına, elini haramdan uzak tutacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşın evine gitmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşının evine gitmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının evine gitmek bazı tartışmalar yaşayacağına, başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaş evine gitmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında eski bir arkadaşının evine gitmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşın evine gitmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın evine gitmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının evine gitmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşımın evine gitmek sorunların üstüste geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir