AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe inşa etmek

Kahve falında kabe inşa etmek

Kahve falında kabe inşa etmek dualarından hayır görmeyeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ufkunun açılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Kahve falında kabe inşa etmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında kabe inşa etmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında köprü inşa etmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında evi inşa etmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ev inşaa etmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında ev inşa etmek işlerinin kötüye gideceğine, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami inşa etmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, bir ömür olacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven inşa etmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Kahve falında gökdelen inşa etmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir