AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü inşa etmek

Kahve falında köprü inşa etmek

Kahve falında köprü inşa etmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, neşe içinde olacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü inşa etmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında köprü inşa etmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırın inşa etmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında yeni ev inşa etmek çok daha iyi günler göreceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bina inşa etmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven inşa etmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev inşaa etmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında inşa etmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında gökdelen inşa etmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir