AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak toplamak

Kahve falında kabak toplamak

Kahve falında kabak toplamak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak toplamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Kahve falında ağaçtan kabak toplamak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak büyük başarılar kazanılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze kabak toplamak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kabak toplamak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Kahve falında bahçede kabak toplamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına işarettir.

Kahve falında dalında kabak görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işarettir.

Kahve falında büyük kabak görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, aksiliklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kestane kabağı görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir